Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@16:28:57 GMT

ادامه نقض حقوق بشر در بحرین توسط آل‌خلیفه

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۱۵۰۹

ادامه نقض حقوق بشر در بحرین توسط آل‌خلیفه

۲ نهاد حقوق بشری در بحرین با صدور بیانیه ای مشترک اعلام کردند که آل خلیفه همچنان به نقض گسترده و فاحش حقوق بشر در بحرین ادامه می دهد.

به گزارش مشرق به نقل از صوت المنامه، ۲ نهاد «سازمان سلام برای دموکراسی و حقوق بشر» و نیز «مرکز بحرین برای حقوق بشر» به مناسبت روز جهانی حقوق بشر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: امضای ۵ توافق هواپیمایی میان بحرین و رژیم صهیونیستی

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: بسیاری از کشورهایی که امروز به کشورهای دموکراتیک تبدیل شده اند و ملت‌هایشان از حقوق و آزادی کامل بهره می‌برند راه اعتراف به حقوق بشر را پس از تجربه ویرانی‌های جنگ پیموده اند.

در این بیانیه تصریح شده است: پس از اینکه انسانیت، رنج‌های دردناک و بزرگی را متحمل شد، تدوین قوانین جهانی حقوق بشر بعد از ایجاد نظم در روابط بین الملل با پیمان نامه سازمان ملل به یک مساله ضروری تبدیل شد. در نتیجه آن نیز اعلامیه جهانی حقوق بشر اعلام و در تاریخ ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ میلادی این اعلامیه توسط سازمان ملل متحد به عنوان یک مرجع حقوقی انتخاب شد.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: کشور بحرین تقریباً نیم قرن پیش به عضویت سازمان ملل متحد درآمده اما به اجرای مبانی اعلامیه جهانی حقوق بشر به طور جدی اهمیت نداده است و پیشرفت‌های مثبت و قابل توجهی را در این زمینه ارائه نداده است.

سازمان‌های حقوق بشری در بیانیه خود آورده اند: این مسأله باعث شد تا بحرین در زمره کشورهای ناقض حقوق و آزادی‌های عمومی قرار گیرد. فضای سرکوب و به حاشیه بردن شهروندان در این کشور گسترش یافته و برجسته‌ترین وجوه آن محاصره جامعه مدنی، منحل کردن جمعیت‌های حقوقی و سیاسی، استفاده از روش‌های ظالمانه و سلب تابعیت صدها شهروند، محرومیت هزاران شهروند بحرینی از حقوق سیاسی خود در سال‌های اخیر از جمله حق کاندیداتوری در انتخابات است.

در بیانیه مذکور تأکید شده است: بحرین هنوز مجازات اعدام را به خصوص در مسائل سیاسی اجرا می‌کند. علی رغم وجود ادعاها و شکایت‌های مختلف درباره شکنجه زندانیان، کسانی که مرتکب این جنایت‌ها شده اند محاکمه نمی‌شوند و این باعث شده است گریز از مجازات به یک امر رایج تبدیل شود.

در پایان این بیانیه نیز آمده است: در اینجا و به مناسبت روز جهانی حقوق بشر، خواسته‌هایمان از حکومت بحرین را مجدداً اعلام می‌نمائیم:

۱. پایبندی به مبانی اعلامیه جهانی حقوق بشر و دو پیمان نامه بین المللی و سایر توافقنامه‌ها و پیمان‌های حقوقی به خصوص مواردی که بحرین آن را امضا کرده است.

۲. همسو کردن قوانین بحرین با توافقنامه‌های بین المللی و اجرای جدی و واقعی آن.

۳. مسیر همبستگی جامعه با ارتقای وضعیت حقوق بشر و تکیه بر مشارکت صاحبان منافع برای ایجاد برنامه‌های ملی حقوق بشری هموار شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید محسن فخری زاده آل خلیفه بحرین سازمان ملل حقوق بشر دموکراسی سازمان ملل جهانی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری سی‌اِن‌اِن، گروهی که اخیراً تظاهراتی را در اعتراض به قرارداد شرکت آمریکایی گوگل با رژیم صهیونیستی سازمان داده است، اعلام کرد که این شرکت 20 کارمند دیگر را به علت حضور در این اعتراضات اخراج کرده است.

گروه "فناوری برای آپارتاید ممنوع" No Tech for Apartheid که اخیراً تظاهراتی را در دفاتر گوگل سازمان داده بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت آمریکایی علاوه بر 30 کارمندی که هفته گذشته اخراج شدند، 20 نفر دیگر نیز از کار خود برکنار شده‌اند.

این گروه ادعا می‌کند که برخی از کارمندان اخراج شده در اعتراضات و تحصن سه شنبه دو هفته گذشته در دفاتر گوگل در نیویورک و سانی ویل، کالیفرنیا، "نظاره گر غیرشرکت کننده" بودند و فعالانه شرکت نداشتند.

این بیانیه اخراج‌های دسته جمعی را در گوگل محکوم کرد و آن را "اقدام تهاجمی و انتقام جویی از روی استیصال" خواند.

سخنگوی گوگل از بیان دقیق تعداد کارگرانی که به دلیل اعتراضات اخراج شده‌اند خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای که سه‌شنبه برای شبکهCNN ارسال شد، تأیید کرد که اخراج‌های بیشتری رخ داده است.

سازمان دهندگان این اعتراض در عین حال می‌گویند که برخی از کارگران اخراج شده هیچ اختلالی در داخل دفاتر گوگل ایجاد نکرده‌اند.

"گروه فناوری برای آپارتاید ممنوع" در این بیانیه اعلام کرد که گوگل عصبانی شده است چرا که مدیران این شرکت از قدرتی که کارکنان در تحصن‌های تاریخی سه‌شنبه گذشته نشان دادند و همچنین از واکنش نادرست خود خجالت می‌کشند.

این بیانیه افزود: اکنون، این شرکت به هر کارمندی که از نظر فیزیکی در مجاورت تظاهرات بوده از جمله کسانی که اصلاً در این کمپین شرکت نداشته‌اند، ضربه می‌زند.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: قتل عام غیرنظامیان در غزه شکاف عمیقی در افکار عمومی آمریکا ایجاد کرده است و اعتراضات گسترده علیه حمایت دولت ایالات متحده... از اسرائیل در سراسر دانشگاه‌ها و شرکت‌های این کشور در هفته‌های اخیر افزایش یافته است.

اعتراض کارکنان گوگل به قرارداد رایانش ابری این شرکت با دولت اسرائیل بیش از شش ماه پس از حمله 7 اکتبر حماس شکل گرفت و این در حالی است که حملات اسرائیل به غزه اکنون بیش از 34 هزار کشته برجای گذاشته است که بیش از 70 درصد از کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

دیگر خبرها

  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • حادثه دریایی جدید در آب‌های اطراف یمن
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • بیانیه حمایت از اعتراضات جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی در همبستگی با مردم فلسطین
  • بیانیه حمایت از اعتراضات جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • بیانیه مقامت عراق درباره حمله به هدفی «حیاتی» در حیفا
  • جنبش انصارالله سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی غزه را محکوم کرد