Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@08:20:06 GMT

۱۹ آذر؛ در تاریخ چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۹۱۳۵۳

۱۹ آذر؛ در تاریخ چه گذشت؟

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، امروز ۱۹ آذر برابر با ۱۰ دسامبر تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید:

۱۸ آذر؛ در تاریخ چه گذشت؟

رویداد ها:

۶۱۲ سال قبل از میلاد - تصرف نینوا و سقوط امپراطوری آشور توسط ماد ها

شهر نینوه (نینوا، مجاور موصل امروز) پایتخت امپراتوری آشور دهم و به قولی ۱۴ دسامبر سال ۶۱۲ پیش از میلاد به تصرف نیروهای مشترک دولتهای ماد (ایران) و بابل (بین النهرین جنوبی) در آمد و آن امپراتوری که در تاریخ، شهرت ستمگری یافته است برای همیشه از میان رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای فاتح نینوا این شهر را باخاک یکسان کردند که دیگر آباد نشد.

انگیزه ویران کردن نینوا، ظلم طولانی آشوریان به مادهای ایرانی و بابلیان بود. دهها سال بود که آشوریان بر سر مادها می تاختند و آنان را جهت کار اجباری به اسارت می بردند و ثروت آشور و اقتدار آن از همین برده گیری بود و مردان آشور تنها یک وظیفه داشتند و آن جنگ کردن بود. روحانیون مسیحی با تفسیر انجیل، ویرانی نینوا را اراده خداوند در براندازی ظالمان نوشته اند.

همین حملات آشوریان و ستمگری آنان سبب شد که مادها دولتی که سراسر شمال غربی ایران را دربرمی گرفت به پایتختی همدان تشکیل دهند و با دولت بابل که آن هم گرفتار حملات آشوریان بود متحد شوند و کار آن را بسازند. آشوریها (آسوری ها) از نژاد عرب بوده اند. پس از اضمحلال امپراتوری آشور، دولت همدان هزاران ایرانی را با خانواده هایشان به منطقه آشورنشین انتقال داد تا آشوریان در اقلیت قرارگیرند و باردیگر نتوانند دولت تشکیل دهند و کردهای عراق، سوریه و ترکیه امروز اعقاب همان ایرانیان منتقله هستند. دولت ماد عمری طولانی نداشت و کوروش بزرگ که از مادر ماد و از پدر پارسی بود با متحد ساختن سه طایفه ایرانی (ماد، پارت و پارس) که مورخان غرب آنان را آرین های جنوبی می خوانند، ایران را به وجود آورد. در تاریخ عمومی که در مدارس سراسر جهان تدریس می شود، از کوروش (سیروس = سایرس) به عنوان پدر ایران یاد شده است.

مادها یکی از سه طایفه یک قبیله آریایی هستند که تقریبا همزمان به فلات ایران مهاجرت کرده بودند و در منطقه ای وسیع از ری و قفقاز جنوبی تا ایلام (سراسر شمالغربی ایران) به مرکزیت همدان سکنی گزیده بودند و این سه طایفه خویشاوند در قرن ششم پیش از میلاد کشور واحد ایران را به وجود آوردند که مناطق و مرزهای آن به صورت سنگنبشته از عهد باستان باقی مانده و مورخان سند مالکیت ایران و تنها کشور جهان که چنین سندی دارد خوانده اند. همزمان، پارتها در خراسان و شرق دریای مازندران و پارسها در جنوب و شرق ایران (از محور ری به پایین تا رود سند و نصف النهار کشمیر) اسکان یافته بودند و مادها به دلیل همسایگی، گرفتار هجوم های پی درپی آشوریان بودند. در آن زمان بزرگترین شهر مادها هکمتانه (همدان) بود که یونانیان اکباتانا نوشته اند.

۱۹۷۹ - بازداشت عباس امیرانتظام و اعدام سیمون فرزامی

انتشار مطلب مربوط به ارتباط عباس امیرانتظام با «سی. آی. اِ. » در شماره ۱۶۰۳۱ روزنامه اطلاعات و نیز طرح منطقه ای اداره شدن ایران که اجرا نشد. در دوران نظام پیشین، تنها آموزش و پرورش ایران منطقه ای بود یعنی که دولت بودجه و برنامه به شهرها می داد و اجرا با شورای انتخابی آموزش و پرورش هر شهر بود (همانند بورد آموزش و پرورش شهرها در آمریکا)

افشاگری گروهی که سفارت آمریکا در تهران را تصرف و خودرا دانشجویان پیرو خط امام اعلام کرده و بر اسناد سفارت دست یافته بودند از دسامبر ۱۹۷۹ آغاز شد که منجر به فرار، اخراج، بازداشت و اعدام افراد گردید.

در نخستین افشاگری که از تلویزیون پخش شد اعلام شده بود که عباس امیرانتظام (معاون پیشین مهدی بازرگان نخست وزیر دولت موقت انقلاب و سخنگوی این دولت و بعدا سفیر ایران در سوئد) با دولت آمریکا و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی. آی. ا.) ویژه خارج از آمریکا و خارجیان رابطه داشت و نقش رابط دولت موقت با واشنگتن را ایفاء می کرد و در سوئد نیز در مورد وضعیت پس از انقلاب و افراد، اطلاعات به واشنگتن می داد. در این افشاگری آمده بود که اسناد مربوط، به دادستان انقلاب داده شده و بعدا کتاب خواهد شد و علت تاخیر در افشاء، این بوده است که امیرانتظام به تهران بازگردد [تا بشود اورا دستگیر کرد]. امیرانتظام دو روز پس از بازگشت به تهران بازداشت شد.

افشاگری های بعدی که تقریبا به صورت روزانه درآمده بود، در میان مقامات و حتی کسانی که از کنسولگری های آمریکا در ایران ویزا گرفته بودند تولید ترس کرده بود. در یک افشاگری که روزنامه نگاران را بیمناک کرده و باعث اعتراض اسرائیلی ها و رسانه های آمریکا و اروپا (بویژه سویس، فرانسه و بلژیک) شده بود، دستگیری و اعدام دکتر سیمون فرزامی مترجم و مفسر بسیار قدیمی خبرگزاری پارس، یک زمان رئیس دفتر آژانس فرانس پرس در تهران و نیز سردبیر ژورنال دو تهران (روزنامه فرانسوی زبان موسسه اطلاعات) به اتهام داشتن رابطه با مقامات سفارت آمریکا بود که چندی بعد اعدام شد. وی ـ یک یهودی ۷۰ ساله ـ ناپسری ابوالحسن حکیمی (برادر ابراهیم حکیمی ـ حکیم الملک ـ نخست وزیر دهه ۱۳۲۰ ایران) از زن یهودی او بود که در سویس بزرگ شده بود. فرزامی که در دوران جنگ جهانی دوم در خبرگزاری پارس استخدام شده بود همچنین متهم شده بود که اخبار را طبق نظر خود ترجمه می کرد و نه مطابق اصل. دکتر فرزامی به مدت بیش از ۳۰ سال خبرهارا به یک منشی در خبرگزاری دیکته می کرد زیراکه دستش در نوشتن فارسی، روان نبود. اصل و ترجمه اخبار باهم در آرشیو خبرگزاری بایگانی می شود. از همین زمان بود که اخراج روزنامه نگاران ایران از کار آغاز شد و علی اصغر امیرانی ناشر مجله خواندنی ها و میراشرافی سرمایه دار و ناشر روزنامه [تعطیل شده] آتش اعدام شدند و .....

۴۴۵ - پاپ لئو (لئون) در شورای سران کلیساها در رم دستور مبارزه با آیین مانوی را داد که از ایران برخاسته و در اروپا رو به پیشرفت و گسترش بود.

۱۵۲۰ - مارتین لوتر بنیانگذار پروتستانیسم حکم پاپ را که خواسته بود حرفهای خود را پس بگیرد در آتش افکند و سوزاند.

۱۷۹۹ - فرانسه متر را به عنوان یکای رسمی طول قرار داد.

۱۸۱۷ - میسیسیپی به عنوان بیستمین ایالت ایالات متحده آمریکا شناخته شد.

۱۸۱۰ - ناپلئون مناطق آلمانی نشین هانوور، برمن، هامبورگ، لاون بورگ و لوبک را ضمیمه فرانسه کرد.

۱۸۶۸ - نخستین چراغ راهنمایی و رانندگی خارج از کاخ وست‌مینستر در لندن قرار داده شد.

۱۹۴۰ - (در جریان جنگ جهانی دوم): میان ایران و آلمان یک پیمان بازرگانی امضاء شد و درست در همین ماه در سال۱۹۵۰ (۱۳۲۹ هجری خورشیدی، ۵ سال بعد از جنگ جهانی دوم و شکست نظامی آلمان در این جنگ) قرارداد بازرگانی دیگری میان دو کشور به امضاء رسید. در طول تاریخ، ایرانیان و آلمانی ها که از یک نژاد هستند هیچگاه برضد هم اقدام نکرده اند. ایرانیان به خاطر همین احساسات دوستانه نسبت به آلمانی ها، در دو جنگ جهانی قرن بیستم آسیب فراوان دیدند و دو بار وطنشان اشغال نظامی شد.

۱۹۵۰ - بوشهر در زمان حکومت دکتر مصدق بندر آزاد اعلام شد.

۱۲۹۷ ش - دولت انگلیس طی نامه ای که برای وثوق الدوله فرستاد تمامیت و استقلال ایران را تضمین نمود و قول لغو قرارداد ۱۹۰۷ را داد.

۱۳۵۷ ش - تظاهرات بزرگ تاسوعای حسینی علیه رژیم پهلوی

همزمان با تاسوعای حسینی سال ۱۳۵۷ ش، مردم مسلمان و انقلابی ایران با حضور گسترده خود، مراسم عزاداری سالار شهیدان، حضرت اباعبداللَّه الحسین(ع) و دیگر شهدای کربلا را به تظاهراتی بزرگ و تاریخی بر ضد رژیم فاسد و استبدادی شاه، تبدیل کردند. در تهران، حدود چهارمیلیون نفر از مردان، زنان و کودکان، در راهپیمایی تاریخی این روز شرکت کرده و ضمن عزاداری، با سردادن شعارهایی بر ضد رژیم شاه، نفرت و انزجار خود را از این رژیم اعلام کردند. همزمان با تهران، این راهپیمایی در شهرستان‏ها نیز صورت گرفت. این اقدام، پایه‏های حکومت پوشالی و وابسته رژیم شاه به بیگانگان را بیش از پیش متزلزل و سقوط آن را قطعی کرد.

۱۳۶۱ ش - انتخابات دوره اوّل مجلس خبرگان رهبری

انتخابات نخستین دوره مجلس خبرگان رهبری که بر اساس اصل ۱۰۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مهم‏ترین وظیفه آن تعیین رهبر نظام اسلامی است در شرایطی صورت گرفت که کشور در حال نبردی نابرابر با حکومت عراق و دنیای استکبار بود. با این حال، این انتخابات با شرکت مردم شجاع و مقاوم ایران در ۱۹ آذر ۱۳۶۱ برگزار گردید و نزدیک به هجده میلیون نفر در این انتخابات شرکت نمودند. در این دوره ۷۵ نفر از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری تعیین شدند. در نهایت اولین مجلس خبرگان رهبری که در واقع دومین مجلس خبرگان جامعه اسلامی بود در تیرماه ۱۳۶۲ با پیام امام خمینی(ره)، افتتاح شد. با رحلت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، مجلس خبرگان رهبری، حضرت آیت‏اللَّه خامنه‏ای را به رهبری نظام اسلامی برگزید و این وظیفه را به نحو احسن به انجام رساند.

۱۳۶۳ ش - تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)

۱۸۹۶ - درگذشت آلفرد نوبل شیمی‏دان معروف سوئدی

آلفرد نوبل، شیمی‏دان نامی سوئدی در ۲۱ اکتبر سال ۱۸۳۳ در استکهلم سوئد متولد شد. وی تا ی تا ۱۶ سالگی نزد معلم خصوصی درس خواند و با برخورداری از هوش سرشار خود، به پیشرفت‏های مهمی در علوم و فنون نائل گردید. آلفرد هم‏چنین توانست زبان‏های روسی، انگلیسی، فرانسوی و ایتالیایی را به خوبی فراگیرد و وارد عرصه تحقیقات در زمینه شیمی گردد. پشت‏کار مداوم آلفرد نوبل سبب شد تا در هفتم ماه مه ۱۸۷۸م، پس از سال‏ها تحقیق و مطالعه در زمینه علم شیمی، موفق به اختراع ماده نیرومند انفجاری دینامیت گردد. اما از این ماده منفجره به جای استفاده صلح‏آمیز، به عنوان ابزار جنگی استفاده شد و نوبل را به فکر انداخت که دینامیت بی‏خطر بسازد که به راحتی منفجر نشود. آلفرد نوبل علاوه بر اختراع دینامیت، به ۳۵۰ اختراع و اکتشاف دیگر نیز دست یافت و در ۹۳ کشور، کارخانه و کارگاه تولیدی دایر نمود. نوبل که اختراع خود را در دست دولت‏ها و نظامیان برای مقاصد ضد بشری می‏دید، بر آن شد تا با اختصاص ثروتش به کسانی که در زمینه پیش‏برد علم و گسترش صلح فعالیت می‏کنند جایزه‏ای اهدا نماید. از این رو، یک سال قبل از مرگ، در سال ۱۸۹۵م با اشتیاق فراوانی که به پیشرفت علم داشت، وصیت‏نامه مشهور خود را در این مورد تنظیم کرد که بر اساس آن، بنیادی تأسیس شده و به افراد برجسته در علوم فیزیک، شیمی، پزشکی و ادبیات و نیز تلاش‏گران عرصه صلح جوایزی اهدا کند. این بنیاد که به نام او، بنیاد نوبل خوانده می‏شود هم اکنون نیز به این کار ادامه می‏دهد. هر چند در این میان، این جوایز به ویژه جایزه صلح آن، جنبه سیاسی پیدا کرده و وسیله‏ای برای تبلیغ سیاست‏های استکباری قدرت‏مندان غربی شده است. آلفرد نوبل سرانجام در دهم دسامبر ۱۸۹۶م در ۶۳ سالگی درگذشت.

۱۹۰۱ - اولین جوایز نوبل در پنجمین سالروز مرگ آلفرد نوبل اعطا شدند.

۱۹۰۹ - سلما لاگرلوف به عنوان اولین زن برنده جایزه نوبل موفق به بردن جایزه ادبیات نوبل شد.

۱۸۹۸ - پایان دوران چهارصد ساله تسلط استعمار اسپانیا بر کشور کوبا

۱۹۴۸ - تصویب اعلامیه حقوق بشر در سازمان ملل متحد

در جریان جنگ جهانی دوم، هنگامی که منشور ملل متحد در دست تدوین بود، احترام به حقوق بشر و آزادی‏های سیاسی مورد توجه نمایندگان کشورهای مختلف جهان واقع شد. پس از چندی، سازمان ملل متحد تصمیم گرفت که این حقوق، همه جا و برای همه ملت‏ها قابل اجرا باشد. در ادامه، کمیسیون حقوق بشر در ژانویه سال ۱۹۴۷م شروع به کار کرد و پس از مدتی مطالعه و بررسی در قوانین اساسی کشورها و بحث و گفتگو در کمیسیون‏های مختلف، نتیجه مطالعات خود را به صورت لایحه‏ای به مجمع عمومی تقدیم کرد. مجمع مزبور در دهم دسامبر ۱۹۴۸م (۱۹ آذر ۱۳۲۷ش) با ۴۸ رأی مثبت و ۸ رأی ممتنع، اعلامیه جهانی حقوق بشر را تصویب کرد و این روز به عنوان روز جهانی حقوق بشر نام‏گذاری گردید. این اعلامیه، شامل یک مقدمه و سی ماده می‏باشد و در ماده اول آن به برابری افراد بشر و حاکمیت روح برادری در میان آن‏ها اشاره شده است. علی رغم تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر، واقعیت در عمل به گونه‏ای دیگر شکل گرفت. نگاهی گذرا به روی‏دادهای سیاسی و نظامی جهان پس از پایان جنگ دوم جهانی، تصویری از وقایع اسفبار را نشان می‏دهد که دقیقاً بیانگر فاصله زیاد میان اهداف و عملکرد جامعه بین‏المللی در دفاع از حقوق بشر است. به علاوه بر خلاف تصور اولیه، شعارِ دفاع از حقوق بشر، عملاً به ابزاری در جهت اِعمال فشارهای سیاسی و اقتصادیِ دولت‏های غربی بر کشورهای مستقل جهان برای پیشبرد منافع استعماری این دولت‏ها، مبدّل شده است. هم اکنون بسیاری از کشورهای جهان، با توجه به این واقعیت تلخ و هم‏چنین به دلیل ناهم‏خوانی برخی بندهای اعلامیه حقوق بشر با اعتقادات، فرهنگ و رسوم آنان، خواستار تغییر در این بندها و جلوگیری از استفاده ابزاری از این اعلامیه هستند. به دنبال تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در دهم دسامبر ۱۹۴۸م توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد و تأیید حقوق طبیعی و اجتماعی افراد بشر توسط این سازمان بین‏المللی، روز دهم دسامبر (برابر با ۱۹ آذر ۱۳۲۷ش) به عنوان روز جهانی حقوق بشر نام گذاری شده است.

مناسبت ها:

روز جهانی حقوق بشر

در جریان جنگ جهانی دوم، هنگامی که منشور ملل متحد در دست تدوین بود، احترام به حقوق بشر و آزادی های سیاسی مورد توجه نمایندگان کشورهای مختلف جهان واقع شد. پس از چندی، سازمان مل متحد تصمیم گرفت که این حقوق، همه جا و برای همه ملت ها قابل اجرا باشد. در ادامه، کمیسیون حقوق بشر در ژانویه سال ۱۹۴۷ میلادی شروع بکار کرد و پس از مدتی مطالعه و بررسی در قوانین اساسی کشورها و بحث و گفتگو در کمیسیون های مختلف، نتیجه مطالعات خود را به صورت لایحه ای به مجمع عمومی تقدیم کرد. مجمع مزبور در دهم دسامبر ۱۹۴۸ میلادی (۱۹ آذر ۱۳۲۷ ش) با ۴۸ رأی مثبت و ۸ رأی ممتنع، اعلامیه جهانی حقوق بشر را تصویب کرد و این روز به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری گردید. این اعلامیه شامل یک مقدمه و سی ماده می باشد و در ماده اول آن به برابری افراد بشر و حاکمیت روح برادری در میان آنها اشاره شده است. علی رغم تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر، واقعیت در عمل به گونه ای دیگر شکل گرفت. نگاهی گذرا به رویدادهای سیاسی و نظامی جهان پس از پایان جنگ دوم جهانی، تصویری از وقایع اسفبار را نشان می دهد که دقیقاً بیانگر فاصله زیاد میان اهداف با عملکرد جامعه بین المللی در دفاع از حقوق بشر است. به علاوه بر خلاف تصور اولیه، شعار دفاع از حقوق بشر، عملاً به ابزاری در جهت اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی دولت های غربی بر کشورهای مستقل جهان برای پیشبرد منافع استعماری این دولت ها، مبدل شده است. هم اکنون بسیاری از کشورهای جهان، با توجه به این واقعیت تلخ و همچنین بدلیل ناهم خوانی برخی بندهای اعلامیه حقوق بشر با اعتقادات، فرهنگ و رسوم آنان، خواستار تغییر در این بندها و جلوگیری از استفاده ابزاری از این اعلامیه هستند. بدنبال تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در دهم دسامبر ۱۹۴۸ میلادی توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد و تأیید حقوق طبیعی و اجتماعی افراد بشر توسط این سازمان بین المللی، روز دهم دسامبر (برابر با ۱۹ آذر ۱۳۲۷ش) به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1121402 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر مجلس خبرگان رهبری دفاع از حقوق بشر سازمان ملل متحد دهم دسامبر جنگ جهانی دوم حقوق بشر بین المللی آلفرد نوبل مجمع عمومی افراد بشر دولت ها ۱۹ آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۱۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است

تثبیت و استمرار این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده و فردایی آکنده از آگاهی و ظلم‌ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هسته بین الملل ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان پیرامون برخورد نیروی های پلیس سرکوبگر در دانشگاه های آمریکا و اروپا بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

 

بِسْمِ‏ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم‏

امیرالمومنین(علیه السلام)فرمودند: «وَکُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَلِلْمَظْلُومِ عَوْناً»
«و همواره دشمن [سرسختِ] ظالم و یار و مددکار مظلوم باشید.»
(نهج‌البلاغه، نامه ۴۷)

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دنیای اسلام را به توجه به این واقعیت فراخواندند که آن کسی که در مقابل اسلام و ملت مظلوم فلسطین ایستاده، فقط رژیم صهیونیستی نیست بلکه آمریکا، فرانسه و انگلیس نیز هستند و مسلمانان نباید این واقعیت را در معادلات، معاملات و تحلیل‌های خود فراموش کنند و از یاد ببرند. ایشان با استناد به قرآن کریم که «بی‌شک وعده الهی حق است و کسانی که به آن یقین ندارند، با منفی‌بافی‌های خود شما را متزلزل و سست نکنند»، تأکید کردند: ان‌شاءالله پیروزی نه چندان دور با فلسطین و مردم آن خواهد بود.

حملات وحشیانه و گسترده ارتش رژیم غاصب و جعلی صهیونیست علیه مردم بی‌دفاع غزه منجر به شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی مظلوم و بی‌گناه شده است، به طوریکه این جنایات زمینه را برای اعتراضات گسترده در آمریکا و اروپا به ویژه در دانشگاه‌های آنها ایجاد کرده و جنبش‌های دانشجویی علیه این رژیم به سرعت در جهان در حال گسترش می‌باشد.

این روزها دانشجویان آزاده با چفیه‌هایی به رنگ سیاه و سفید برای همبستگی با مردم غزه، در آمریکا و اروپا علیه نسل کشی و اقدامات جنایتکارانه در غزه به پا خواسته‌اند و دولت‌های ریاکار غربی فارغ از همه ژست‌های نمایشی آزادی، با اساتید و دانشجویان معترض با برخوردی وحشیانه، صدای حمایت از قربانیان غزه را خاموش می‌کنند. اما اراده‌ی خداوند بالاتر از مکر آنهاست، چراکه دیگر جهانیان می‌دانند ماسک آزادی، حقوق بشر و عدالت خواهی دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته و چهره واقعی آنها به نمایش گذاشته شده است.

حال شکل‌گیری، تثبیت و استمرار این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده و فردایی آکنده از آگاهی و ظلم‌ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد. گستردگی، آگاهی و استقامت سه رکن اصلی این جنبش بی‌سابقه در آمریکا محسوب می‌شود. جنبشی که با سرعتی مثال‌زدنی در حال تعمیم به دیگر حوزه‌های جغرافیایی و آموزشی غرب است. 

هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان کرمان با تشکر از صلابت دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها که به‌ رغم خفقان ناشی از سلطه لابی‌های صهیونیستی در جهان، به میدان حمایت از هم‌نوعان خود در غزه آمده‌اند، جنایت و برخوردهای صورت گرفته ضد آنها را قویا محکوم نموده و خواستار حمایت گسترده همه دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی جهان و ایران، فارغ از هر نژاد و مذهبی، از حرکت انسان‌ دوستانه و تاریخی دانشجویان مدافع حقیقت و حقانیت است.
والسلام و علیکم و رحمت الله برکاته

 

Statement of the International Core of Student Basij District at Kerman Province; in response to the brutal actions of the police in universities of America and Europe. in the name of Allah, The compassionate The Merciful Hazrat Amir al-Momenin (peace be upon him): "We will be against the oppressor and help the oppressed." "And always be the enemy of the oppressor and the friend and helper of the oppressed." (Nahj al-Balagha, 47th. letter) Ayatollah Khamenei, supreme leader of Islamic Republic of Iran, called the Islamic world to pay attention to the fact that the one who stands in front of Islam and the oppressed Palestinian nation is not only the Zionist regime, but also America, France and England, and Muslims should not forget this fact in their equations, deals and analyses. do and forget Referring to the Holy Qur'an, which states that "God's promise is true and those who do not believe in it, do not shake and weaken you with their negativity", he emphasized: God willing, victory will not be far away with Palestine and its people. The brutal and extensive attacks of the usurping and fake Zionist regime army against the defenseless people of Gaza have led to the martyrdom and injury of thousands of oppressed and innocent Palestinians, so that these crimes have created the ground for massive protests in America and Europe, especially in their universities, and the movements Student movement against this regime is spreading rapidly in the world. These days, emancipated students wearing black and white keffiyeh have protested in America and Europe against the genocide and criminal actions in Gaza in solidarity with the people of Gaza, and the hypocritical Western governments, regardless of all the demonstration gestures of freedom, have dealt with protesting professors and students. Brutally, they silence the voice of support for the victims of Gaza. But the will of God is higher than their machinations, because the rest of the world knows that the mask of freedom, human rights and justice of foreign governments has been removed for the people of the world and their true face has been exposed. Nowadays formation, stabilization and continuation of this academic and humanitarian movement has deprived peace of the killers of Gazan children and promises a tomorrow full of awareness and anti-tyranny in the academic and scientific atmosphere of the West. Broadness, awareness and perseverance are the three main pillars of this unprecedented movement in America. A movement that is being extended to other geographical and educational areas of the West with an exemplary speed. The Basij international core at Kerman province thanks the students and professors of the universities who have come to the field to support their fellows in Gaza , despite the suffocation caused by the domination of the Zionist lobbies in the world, strongly condemned the crime and the actions taken against them and demanded the widespread support of all universities, scientific and cultural centers of the world and Iran, regardless of race and religion, is the humanitarian and historical movement of students defending truth and justice. Mercy and blessings of God be upon you all. The International Core of Student Basij district at Kerman Province

دیگر خبرها

  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • صعود تایلند به فینال جام ملت‌ها؛ افغانستان در آستانه تاریخ‌سازی
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و عراق در انتخابی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴