Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@16:26:08 GMT

حقوق بشر بدون حق حیات!

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۲۱۶۳

حقوق بشر بدون حق حیات!

امیررضا دهقان کوزه تپراقی مطرح کرد: کشورهای غربی ای که امروزه خیلی از افراد آرزوی زیستن در آن را دارند، آن چیزی نمی باشد که در فیلم و رسانه ها جلوه می کنند، چنانچه خیلی از افرادی که تابعیت آن کشورها را دارند از عملکرد دولتشان و زیر پا گذاشتن حقوق بشر توسط انان نیز عاصی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیررضا دهقان کوزه تپراقی استاد دانشگاه در یادداشت ارسالی به تهران پرس نوشت: حقوق بشر حق هر انسان در هر مکان و زمان می باشد که برای اولین بار به صورت اعلامیه جهانی بر اثر نتیجه مستقیم جنگ جهانی دوم بیان شده و مفاد آن از حقوق بین الملل برخوردار است که توسط کشورها به رسمیت شناخته شده است، در نتیجه الزام‌آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در آمریکا و کشورهای متحد آن که آزادی مذاهب از بدیهیات حقوق بشر است باید مطابق منافع آنان باشد نه بر اساس آنچه که در مورد آن در اعلامیه حقوق بشر گفته شده است برای مثال؛ آنها به ظاهر به آزادی مذاهب اعتقاد دارند ولی در عمل مشاهده می گردد در کشوری مثل فرانسه زن با حجاب حق ندارد، بر روی اعتقاداتش باشد و جلوی آن گرفته می شود این است حقوق بشر دروغینی که ادعای آن گوش جهان را کر کرده است. این در حالی است که در زمان پیامبر کلیه مذاهب در کنار هم زندگی می کردند و به آن ها تعارض نمی شد، دین مبین اسلام ما را سفارش می کند تا همواره به عقاید افرادی که به ادیان الهی دیگر اعتقاد دارند، احترام بگذاریم. لازم به ذکر است  که رعایت حجاب در همه ادیان تا حدودی به آن اشاره شده است و اینکه نظام کشورهای غربی و آمریکا که خود را پیرو ظاهری دینهای مسیحیت و یهودیت می دانند و مدعی حقوق بشر و آزادی عمل و بیان هستند، مانع حجاب می گردند حتی با عقاید مذهبی مردم کشور خود نیز مشکل دارند.

حتی اگر به حق حیات که از حقوق اولیه هر انسان است اشاره کنیم که در اعلامیه حقوق بشر به رعایت آن تصریح شده میبینیم سالانه چندین میلیون نفر توسط کشورهای غربی بالاخص آمریکا به صورت مستقیم و غیر مستقیم کشته می شوند. منافع آمریکا ایجاد می کند که برای فروش سلاح خود، بین کشورها اختلاف ایجاد کند و پس از درگیری و جنگ، از فروش اسلحه های نظامی خود سرمایه هنگفتی را بهره برداری کند و در این میان کسانی را که برای ایجاد صلح و حل اختلاف قدم بر می دارند مثل حاج قاسم سلیمانی را از میان بردارند زیرا عقاید این افراد و جان نثاری های آنها باعث به خطر افتادن منافع آن کشورها می شود، این است حقوق بشر آمریکایی، که حتی حق حیات ندارد! این درحالی است که در اسلام و قرآن بارها سفارش به‌دوری از ایجاد جنگ، تفرقه بین کشورها و ایجاد صلح بین ملل شده است همچنین کلیه ادیان الهی افراد را به ایجاد صلح و دور از خونریزی سفارش کرده اند و‌لی نظام آن کشورها چون از ایجاد درگیری بین ملل سود می برند به راحتی اعلامیه حقوق بشر را زیر پا گذاشته و سالانه موجب کشتارهای فجیع می گردند.

 کشورهای غربی ای که امروزه خیلی از افراد آرزوی زیستن در آن را دارند، آن چیزی نمی باشد که در فیلم و رسانه ها جلوه می کنند چنانچه خیلی از افرادی که تابعیت آن کشورها را دارند از عملکرد دولتشان و زیر پا گذاشتن حقوق بشر توسط آنان نیز عاصی هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خیلی از افراد کشورهای غربی آن کشورها حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟

سهمیه حج کشورها هر سال براساس جمعیت ساکن مسلمان در آن کشورها تعیین می‌شود. با این حال، عوامل دیگری هم تاثیر دارد، آنچنان که اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب بیشترین سهمیه حج را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش ایسنا، هر سال صدها هزار نفر مسلمان در شهر مکه گردهم می‌آیند و مهمترین زیارت‌ مسلمانان را انجام می‌دهند. مناسک اصلی حج حدود یک هفته طول می‌کشد و در آن زمان صدها هزار نفر مسلمان از کشورهای مختلف جهان به شهر مکه سفر می‌کنند.

عربستان سعودی هر سال بر اساس میانگین جمعیت مسلمانان مقیم کشورها، سهمیه حج را اختصاص می‌دهد. به عبارتی هر چه تعداد مسلمانان ساکن در یک کشور بیشتر باشد، احتمال دارد آن کشور سهم بیشتری به دست آورد. با این حال، عوامل دیگری می‌تواند بر سهمیه یک کشور تأثیر بگذارد. نگاهی به سهمیه برخی کشورها نشان می‌دهد، سطح روابط دیپلماتیک با عربستان به عنوان کشور میزبان، در سال‌های گذشته بر تعیین این سهمیه بی‌تأثیر نبوده است.

در سال‌های اخیر براساس آمارهای عربستان، بیشترین تعداد زائران حج به کشور اندونزی تعلق داشته است و در سال گذشته، پاکستان و هند نیز به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

نام کشور تعداد سهیمه حج (۲۰۲۳ - ۱۴۰۲)
۱.اندونزی    ۲۲۱.۰۰۰ نفر
۲.پاکستان ۱۸۰.۰۰۰
۳.هند ۱۷۵.۰۲۵
۴.بنگلادش ۱۲۷.۱۹۸
۵.نیجریه ۹۵.۰۰۰
۶.ایران ۸۷.۵۵۰
۷.الجزایر ۴۱.۳۰۰
۸.ترکیه ۳۷.۷۷۰
۹.مصر ۳۵.۳۷۵
۱۰. سودان ۳۲.۰۰۰
۱۱.مالزی ۳۱.۶۰۰
۱۲.روسیه ۲۵.۰۰۰
۱۳. سوریه ۲۲.۵۰۰
۱۴. اتیوپی ۱۹.۶۱۹
۱۵. مراکش ۱۵.۳۹۲
۱۶.عراق ۱۵.۲۵۲
۱۷.عمان ۱۴.۰۰۰
۱۸.افغانستان ۱۳.۵۸۲
۱۹.سنگال ۱۲.۸۰۰
۲۰.انگلستان ۱۲.۳۴۸


حج اگرچه سهمیه‌بندی شده است و این سهم گاه سال به سال متفاوت است، اما بنا بر نظر کارشناسان حج، اعمال آن مزایایی دارد؛ از جمله اینکه اختصاص یک سهمیه به هر کشور به تسهیل عدالت کمک می‌کند، زیرا هر مسلمان تشویق می‌شود در مقطعی از زندگی خود، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی می‌کند، این زیارت را انجام دهد. این سهمیه‌ها همچنین کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که زائران هر سال می‌توانند سفر خود را با خیال راحت انجام دهند. سهمیه‌ها به جلوگیری از احتمال ازدحام بیش از حد نیز کمک می‌کند.

ایده کلی میزبان این بوده است که تا حد امکان از زائران استقبال و در عین حال تدارکات مدیریت شود و بر این اساس، سالانه به صدها هزار نفر اجازه می‌دهد در مدت زمان کوتاهی به مکه و خارج از مکه سرازیر شوند.

بر این اساس، ایران در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از رفع محدودیت‌های کرونا، تقریبا یک سهم مشخص داشته است. سال گذشته و امسال سهم حج ایران تفاوت چندانی نداشته و حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در سال گذشته ششمین کشور با بیشترین سهم بود. با این حال ایران از عربستان خواسته مطابق با رشد جمعیت، این سهم را تا ۱۰۰ هزار نفر افزایش دهد، که تا کنون اتفاق نیفتاده است.

طبق اعلام آخرین سازمان حج و زیارت، حدود ۹۰۰ هزار نفر در ایران در نوبت حج واجب هستند که با درنظر گرفتن سهمیه کنونی ایران و افزایش نیافتن آن، اعزام تمام آنها به حج تمتع نزدیک به ۱۰ سال طول می‌کشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد